Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för att falla för någon

Jag springer genom tillvaron,
För att, springa förbi mina misslyckanden.
För att, glömma.
För att, lägga det bakom mig.

Färgen skvätter överallt,
När jag, försöker fästa mitt liv på en canvas.
Damtussarna yr,
När jag, böjer min kropp i österländska positioner.
Texten blandas med närvaron,
När jag, badar i strålkastarnas värme.

Springer mot, det nya.
Springer mot, det handlösa fallet.
Springer mot, att falla med någon,

Istället för att falla för någon.





Fri vers av Känslovarm
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-15 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mer ordkonst...slutet är KRAFTFULLT snitsigt..
2011-03-23

    vilgot hellros
grym text
2011-02-23

    ss
att falla är stort!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm