Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du färgar regnet rött

Konturer av ett hjärta
I ett sommarregn

Paraplyet har jag glömt
I Göteborg

Intensiva droppar
Piskar mot min kropp

Jag har hål
I mina skor

Regnet dränker
Mina tvivel

Det skär
Djupaste snitt

Vi blir aldrig
Kvitt

Barfotasteg

Regnet förenar oss
Vi berör

Du viskar
Lyssna & förstå

Det här är historien
Om oss två




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 22:42



Bookmark and Share


  Sophia
Jättebra skrivet, känner ingen mig i vartenda ord. känner regnet piska mot min kropp
2011-02-20

  Bevingad
Underbar dikt! Gillar regnet och att det ibland rimmar! Du har en bra takt i dikten.
2011-02-17

  dansa som dom andra
du är verkligen riktigt duktig
2011-02-16

  Sophie Jennifer
åh så bra! jag glömmer alltid mina paraplyn häromkring i göteborg. tumme ner på det, eftersom det alltid regnar..
2011-02-15

  Maiah VIP
Underbar regnhistoria...kan känna det där hålet i skorna...
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles