Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt


Black bird

"Två svarta fåglar svävar högt över Mabekernas rike nära Dödens dal. Två asätande fåglar, som ljudlöst glider fram på orörliga vingar. De kommer med ett varsel, de kommer med ett budskap. Någon kommer att dö. Men vem?"
Ur barnboken "Svarta fåglar" av Mikael Salmson och Lars Sundström.
En berättelse om ett skoningslöst krig och någon som tar strid emot fienden.

Jag associerar till Djävulen som ju är en fallen ängel som tillsammans med medlöpare likt svarta fåglar svävar över våra liv för att om möjligt snärja och ta oss tillfånga.

Vi uppmanas att var Gud underdåniga och stå Djävulen emot så ska han fly.

Jag rustar mig för striden som väntar genom att just nu fördjupa mig i C.S. Lewis "Från Helvetets brevskola" och "Den stora skilsmässan"

...fast besluten att ej låta mig luras av några svarta fåglar även då de ibland förskapar sig till ljusets änglar för att förleda med ord som:"Skulle Gud ha sagt?"

Ja, Gud har sagt vissa saker som är livsviktiga för våra vägval och "den som söker finner"...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-16 12:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sanna ord, den som söker
den finner
2011-02-16

  mare VIP
Sant...ondskan smyger omkring, men Gud är större ;))
2011-02-16

    ej medlem längre
Sanna är dina ord Bibbi!


"den som söker finner"...



@nn
2011-02-16

  M.A.J.R
En passande text bibbi =)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP