Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min son är en av dessa.


lvu :ad. Tack.

Ibland river det och djupet får flera nyanser

sammantaget går hjärtat in i
dvala, en paus kan man säga.

Bitvis äter sig kylan in på bara benen.

Hur kunde jag förlora dig så, hur kunde jag?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-16 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här gör mina ord små. trots att jag vill skrika högt. herregud.

du är tuff.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP