Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det här för känslor?

Jag ler varenda gång jag hör ditt namn.
Jag blir varm varenda gång du hör av dig.
Jag tänker på dig dag ut och dag in.

Jag är rädd att du har tagit över min hjärna.




Fri vers av som det kan gå
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-17 13:43



Bookmark and Share


  Anton the poet
snyggt!
2011-03-02

  filosofian
Så fint, känner igen mig.
2011-02-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
sött o varmt
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå