Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defenitionen av lycklig kan variera.

Men ja, just nu är jag lycklig. Att du är omhändertagen Lvu :adoch att jag kan sova gott i natt, kanske även du.

Sprid dina vingar över
du himmel och giv din ro.
Skapa åt oss frid
och någon slags varaktig tro.

Tro på att allt det onda
denna gången ska få ett slut.
att vi båda ärliga och raka
av detta kan komma ut.

Ut till hårda världen
men vara ett hopp inom den
att livet kan gå vidare
igen och igen och igen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 17:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Titeln är talande...så talande
2011-02-19

    ej medlem längre
ja. lyckan finns där vi kan plocka den. och du är väldigt duktig på det!
2011-02-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorgligt vackert.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP