Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kantlinje ut (borderline)

jag vaknar
i borderline
en tanke
i en vild värld
där jag

stannar
i borderline
av kåthet
och en uns
omtanke

så brett isär
ett liv
parallellt
i din




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 15:32



Bookmark and Share


  ophelia_drunknar
fint .. gillar mycket !
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric