Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till kath


vintertankar


den kalla luften inspirerar
väcker

annorlunda tankar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-12-13 19:34



Bookmark and Share


  JMR
Enkelt och vackert, som en dikt ska vara.
Hur går det med boken?
2005-12-14

  kath
Tack ........... så fint :)
blir en favorit
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP