Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet med de fiktiva detektivromanerna (volym 1)

 




Funnen ensam
av Marika Bäckmark


Pojken på soptippen
av Thorsten Wahlström


Mysteriet med de tre tvillingarna
av Siwert S. Ossian Svantesson


Hytt 44
av Carita Korrs


Fallet med den förfärlige frimärkssamlaren
av Stieg Friberg



Privatdetektiv Kant faller över en inbillningssjuk planet
av Alexander Krall & Gerhard de Bergentagen



En detektiv gör ingen vinter
av Eric Edwards


Sällskapet bakom mustascherna
av Agathon Christopher Scissorhead


Mrs Lespington och den läbbiga underläppen
av Lily Robinson-Lewthwaite


Carol hittar ett hål
av Kitty Keaton


Spionen som inte fanns
av Jaqcues Closseau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 17:48



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Nu tänker jag lite på Borges, som jag läser en novellsamling av, eftersom han nämner böcker vars existens är tveksamma.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP