Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vill jag ha det


Ett liv.

Ett liv uta kärlek, är inget liv.
Ett liv utan glädje, är inget liv.
Ett liv med plågor, är inget liv.
Ett liv utan hopp, är inget liv.


Ett liv med kärlek, är ett lyckligt liv.
Ett liv med glädja är, skrattets liv.
Ett liv utan plågor är, ett friskt liv.
Ett liv med hopp är, framtidens. liv.




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 19:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så sant så. Fint skriven.
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe