Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lögn och svek


sårad kärlek


Du säger du har mig kär,
men jag undrar vad detta innebär?
Du sårar du kränker,
fast jag dig all min kärlek skänker.

Jag tror ej längre på dina vackre ord,
vill försvinna från denna jord.
I hjärtat har jag tårar, ångesten tär.

Fast jag har dig kär, så står jag inte ut.
Jag lämnar dig, det är slut.




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe