Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödsrädsla


jag vill leva.

Jag önskar jag var odödlig.

Få ta igen år med mörka tankar,
och ge mer av mig själv.

Men timglaset rinner,
kan inte stoppa det,

Jag önskar jag var odödlig.




Fri vers (Fri form) av ann-christin lindhe
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-24 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe