Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
familje


tankar

Jag sitter i tankar, någon
på hjärn locket bankar.

rösten jag hör tillhör barnbarnet Emma,
som undrar om farmor är hemma
Hon och henne syster vill hälsa på.
Mina ögon tåras har inte sett dem
senan i våras,då sjukdomen hade
greppet om min kropp.
Jag knackar på järnlocket,
skynda er hit mina älskade ungar,
så ska vis.skratta så marken gunga.




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-09 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe