Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleksruset dragit förbi och verkligheten är tillbaka

En fruktlös väntan
på ett sms som aldrig kommer.

Ett hopp som mattas av men inte försvinner.

Glansen i ögonen är redan borta
likt en berusning som flytt
och plötsligt gjort världen för ljus, naken och klar.

Ett tillstånd där jag skäms.

För alla tydliga tecken, röda som stoppskyltar
som jag blundade för och lät gå alldeles förbi.

För hur jag förblindades, lurade mig själv
och blev hon den där, hon med stora, trånande ögon,
ivriga fingrar
och talande, öppet ansikte.

Någon som bara ville vara speciell.
Men någon som inte var nog.




Fri vers av jagdujagvi
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdujagvi