Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värkens värde varade...

En man med huvudvärk från Djinn
gick till apotek med "knoppen" sin
sa, vad ger ni för den...
men de sa men lilla vän...
här köps ej några huvuden in...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-19 10:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) underbar
2011-02-20

  thyra
Skrattar gott!
2011-02-19

  F.
Grym!
2011-02-19

  Eva Langrath VIP
Tack för förmiddagense goda skratt
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt