Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan pass i drömmarnas land

Vi trollar med orden
Visslar oss fram
På tidlösa stigar

Längs salta vatten

Tatuerar in visdom
Och erfarenhet
Längs ryggraden

Inpräntat för evigt

På trasiga moln
Blickar vi ut över
Oändliga landskap
Och fjärran länder

Vi uppfyller drömmar

Vi räknar sandkorn
På andra kontinenter
Skriver våra namn i sanden

Tidvattnet suddar ut

Vi bygger snölyktor
I femton minus
Får skoskav i Anderna
Och kallsupar
I Stilla havet

Du är grekiska nätter
Milslånga stränder
Och stormande hav

Du är dom långa milen hem

Vi andas och konstaterar
Vi lever ett liv

Tillsammans






Fri vers av Blowingbubbles
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-19 16:27



Bookmark and Share


  Emelia
Så otroligt vackert, gillar :
"Du är grekiska nätter
Milslånga stränder
Och stormande hav"
2011-02-23

    ADI Nehlin
tyckte om
2011-02-21

  Line W
Snyggt!
2011-02-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket skickligt hanterade ord. =) Väldigt bra. =)
2011-02-21

  Sophia
Åh, jag kan inte låta bli att kommentera! Du har verkligen känsla för det här. Så fina ordval och perfekt rytm.
2011-02-20

  Nattsuddan
Så härlig text.
Gillar raderna:

"Längs salta vatten

Tatuerar in visdom
Och erfarenhet
Längs ryggraden

Inpräntat för evigt"

och alla de andra också. ^^
Drömskt och vackert.
Snyggt!
2011-02-20

  Bevingad
"Du är grekiska nätter
Milslånga stränder
Och stormande hav"

Grym text!
2011-02-19

  lisa"puzzle"svensson
applåder!!
2011-02-19

  * MARY *
skita braaaaaa;))))
2011-02-19

    svarta ängeln
*Magique*
2011-02-19

    sjuhundraslag
riktigt jävla bra!
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles