Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var i detta samhälle är plats för barn och ungdomar där de känner sig alltid önskade och det viktigaste som finns, var i detta samhälle är tiden vi ägnar barn och ungdomar där de känner sig alltid i första rummet och det viktigaste som finns


att älska - våra barn - av kärlek

vill säga detta väldigt kort!
*våra barn är vår framtid*
måtte vi aldrig glömma att
de är det viktigaste som är

kärlek kärlek kärlek kärlek




Fri vers av Ari Viklund
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 13:04



Bookmark and Share


  Ari Viklund
och så ska det bli då
stort stycke kommer
2011-02-20

  Ninananonia VIP
Ja så är det! :)
2011-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du har så rätt
av det kan det aldrig
bli för mycke det är
bara att ta till ett
stort stycke i
mitt tycke!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund