Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig vet du ju, drick shampange åt mig med där i Puerto rico.




Grattis min lilla Mamma på din dag!

 

 

mammor är varandet.

.vilandet.

 

åkomsten där darrande barnahjärtat

 

aldrig förstår att

jag är stor nu.

 

men jag är ändå aldrig större än dig

 

mamma.

 



 





Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 20:05



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert. =)
2011-02-21

  yta
Vad fin den är (:
2011-02-21

  Christine Sabel
Gripande och så sant, jag pratar med min, fast hon inte finns mer, hon hade förresten haft födelsedag förra söndagen grattis till alla mammor!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP