Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morgonsolen såg han.

Håret borstas

om och om igen.

Ögon målas, skarpt och säkert.

Många blickar, och hon lever i sin egen självgodhet för en sekund.
Medan alkoholen ännu har sitt kyliga grepp.

Han tar sig friheten att utforska, och hon miss tycker inte.
låter händerna vandra upp och ner.

drar ett finger över hennes nakna rygg och fortsätter ner.
Eldrött hår mot pärlskimrande hud.

Han vänder försiktigt på henne, kysser hals och nyckelben, viskar mjuka ord mellan snabba andhämtningar.

De kan varandra nu.

Han låter sina händer vandra, håller hårt en sekund och släpper mjukt.
Tvinnar in fingrarna i håret och tar ett stadigt tag.

Andas mig.

Hennes tur

Hon kysser , ser djupt in i blå ögon och förundras av närheten, passionen han utstrålar.
Han smeker bort håret från hennes ansikte och hon passar på att kyssa honom.

Känn mig.


hans fingrar finner ett bröst och hon ler osäkert.
- Du är perfekt, viskar han i gryningen.

Och hon andas ut, kraftigt.

Älska mig

tar ett hårt grepp om håret och drar henne ner på madrassen.


Pirrande spiraler som vrider sig i någons nervsystem.

Varma andetag och svettiga kroppar.
Det som fattats henne är han, det förstår hon nu.
Ljuset återspeglar sig i hennes kurvor.

Han andas tungt, hårt och vilt när hon ger av hela sig själv.

I virrvarret av mjuka omfamningar.

Solen går upp och en ny dag har valt att visa sig.

SE MIG

Och han såg.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 346 gånger
Publicerad 2011-02-21 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad