Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din jävel

Din jävel
Din skitstövel

Varför satte du eld
I min själ

Varför är du så fin
Att stjärnorna
På himlen
Tycks blinka skarpare
När jag pratar med dig

Varför har jag åter igen
Fått hopp
En brännande känsla i kroppen
Och ett bultande
Hjärta

Varför

Din jävel
Ditt svin




Fri vers av M_Franke
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-21 10:54



Bookmark and Share


  Line W
Känner så jävla väl igen detta! Skitbra!
2011-04-03

    Screaming Dragon
Låt inte demonerna släcka lågan ni delar. Aldrig!!

Vackert skrivet, men man känner igen sig mycket i det inre kaoset som skapas.

Mina öron lyssnar alltid och hjälper gärna att trycka ner orden från the evil one's.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke