Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte få sin sömn


Nattångest

Natten var lång,
stress och ånger på samma gång.
Ska detta aldrig ta slut,
så jag kan leva livet fullt ut.

Har lidet av detta i många år,
att sömnen förbi mig går.
I tidig morgontimma, lugnet börjar komma,
Men då är det för sent att somna.




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 15:41



Bookmark and Share


  Hans Christian
Fint skriven, själv har jag grynings och dagsångest. Hemskt att inte få sin sömn :o(
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe