Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

När jag plockat av mig alla kläder
Sminket var borta
Och mina ärr lyste med sin närvaro

Tittade du på mig
Och sa
Att jag var det vackraste
Du någonsin sett




Fri vers av M_Franke
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-21 18:51



Bookmark and Share


    Screaming Dragon
Mycket vackert!!

Ord är vad man använder för att beskriva känslor man får, men när det gäller att beskriva vad man tycker om saker ibland så verkar jag ha svårt att finna dem =))))

Så "vackert" får beskriva det även om man vill visa mer.
2011-02-22

  LassO
ja vad säger man, det berör och man kan förstå och, det är vackert.
2011-02-21

  Line W
Ljuvligt vackert..
2011-02-21

  Julio
Riktigt bra och vältänkt..Kan tänka mig att många uppskattar att få höra sådana ord.
2011-02-21

  röd_asfalt
Åh vad vackert!
Så fin beskrivning av din nakenhet.
Man känner i orden att du kände dig blottad och sårbar.
Vackert!
2011-02-21

  Niclas Petersson VIP
Vackert vackert vackert.
Gillar gillar gillar.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke