Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här tar bara en sekund


Misslyckans klor river insidan
som vass metall över sten

ingen nåd
inget förmildrande
naket
hårt
skoningslöst

Räck mig DIN hand över lavafloden
och ge mig förståelse
Ge mig något att glädjas åt
över lavafloden

Behöver mitt andra jag,
behöver DIG så in i helvete mycket
Behöver kylan,
värmen har jag

Bara ge mig!
Förbehållslöst!

Tar din hand
Tar den och sliter ner DIG
i min flod
min lava
min värme

Du förstår inte!

Ge mig en sekund
av en livslång timme
och låt mig tina upp DIG

Behöver DIG varm
Därför,
därför river jag DIG
ner i min flod
För jag behöver DIG
att ge mig den
kylan
värmen

Behöver DIG i min flod




Fri vers av alfa VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-14 10:29



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Här Knäpper Du Av Din Oskuld På Poeter.se
( vad tycker du själv om defloreringen ? )
2009-03-21

  Dr Jimmy Johansson The 777
Det "här" tar "bara" en "sekund"
2009-03-21

  Ms Lovecraft
Härliga kontraster, härligt omväxlande språk.
2006-01-16

    ej medlem längre
Instämmer med föregående, gillar, samma orsak.
"Ge mig en sekund av en livslång timme"
Snyggt!
2005-12-14

    judas ifrån hemavan
mycket snyggt, jag dras med i ditt flödande språk... lustfylld läsning från början till slut...
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén