Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anstiftan till mord

Jag lyssnar
Du berättar
Tyst

Din blick är skarp
Dina ord är kalla
Våra minnen finns nedskrivna
I vår bok
I våra hjärtan

Du slaktar mig
Verbalt
Brutalt

Du styckar våra år
Dissekerar kärleken
Sliter känslorna itu

Jag blöder
Ditt svek

Jag andas
Dina lögner

Ett sista kapitel

Om salta tårar
Hesa stämmor
Och knäsvaga sekunder

Din tunga förvandlas
Till en yxa

Du klyver mitt hjärta

Tre år
Suddas ut
På tjugo minuter

Och jag lämnar dig
Med en tom bok
I min hand




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-21 21:29



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Till högsta grad berörande!
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Brutalt fångande och mycket bra skaldat. =)
2011-02-22

  * MARY *
Ryser när jag läser;))))
2011-02-22

  Nattsuddan
Hu, så bra skrivet.
2011-02-21

  Bevingad
Du har en helt fantastisk rytm i dina texter. Att du använder få ord gör att budkapet kommer fram brutalt och hårt, men de vittnar om en mjukhet bakom. Fin läsning, tack!
2011-02-21

  Line W
Brutalt och smärtsamt men snyggt skrivet!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles