Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln.

Det finns också former som är rosa

andra vita ulliga små saker är väl vanligast.

 

Mina går i neutralt genomskilnigt.

antar jag får fylla dem sedan bäst jag vill.

Små bubblor i rummet.

 

Det är inte alla som har det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-22 19:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbar. =)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP