Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smälter grändernas sten (första spanskinsp.)

 





sällsamt en spansk trumpet
ger oss konkretaste allt


vissheten bakom din blick
smälter nu grändernas sten


behaget i ditt lättaste steg
får portarna att vittrande le


i ruinerna finner vi tunga vid tunga mot skuldror mot tunga på tunga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-22 21:03



Bookmark and Share


  Nanna X
fin bild och rytmisk vers. gillar mångtydigheten i sista stroferna, vilka ord hör närmast ihop?
2011-02-23

    ej medlem längre
gillar.. finner den både hemsk och lite komisk, speciellt där i sista, tänker två avhuggna huvuden kyssandes och omkringhoppandes, kanske dansande

spansk musik är annars sjysst, lyssnar massa på scarlatti atm
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP