Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats för mig

Finns det en plats här
För mig
Jag slåss om mig själv
För mig själv
På natten

Dagarna
Flyter förbi
Timmar
Månader
Och år

Det här är vad
Som plågar mig
Äter sig in i min själ

Lämnar mig blottad
För omvärlden
Att beskåda

Det var så mycket jag ville
Som jag ville
Uppnå
Ändå ligger jag
Här
På golvet

Och frågar dig
Min vän
Baby, darling

Finns det en plats
Här
För mig
I denna
Genomruttna
Tillvaro




Fri vers av M_Franke
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-23 08:20



Bookmark and Share


  röd_asfalt
Smärtsamt vackert.
Och jag lovar att det finns en plats
om du bara tillåter dig själv...
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke