Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvuden Rullar (SerieManus 11.8)

 

 

 

 

 



1
Huvudet är ute och rullar i staden

2
Huvudet ser åtskilliga kroppar, men ingen som han vill ha

3
Längs tidlösa trappor studsar huvudet skrattande

4
En hatt är vad huvudet vill ha - det upptäcker han uppe i det stora fönstret

5
Den högsta hatten provar huvudet och köper den helt tanklöst

6
Huvudet märker hur det blir svårt att rulla o studsa ordentligt

7
Nu när hatten är förfärligt tillplattad får huvudet syn på det skönaste kvinnohuvud

8
Hon är också ute och rullar, fast i en mer lämplig hatt

9
Han kan bli hennes kropp, föreslår huvudet fräckt, typ som en 8:a

10
Kvinnohuvudet vill hellre vara kroppen, och huvudet får nöja sig med att rulla på henne

11
Huvudena manövrerar mellan hundratusentals kroppar, men de vill bara ha varandra












 

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-23 08:40



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Är det någon som kommer att illustrera?
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP