Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Lejonhjärta

Dina läppar får mig
Ur balans

Tappar fotfästet
När jag hör din röst

Faller för ditt skratt

Regntung asfalt tar emot

Tiden läker
Skrapade knän
Och sargade hjärtan

Jag känner dig
Som modig
Som en spelare
Med livet som insats

Fröken Lejonhjärta

Nu är du skör
Som spunnet socker

Svag som andetag
Om natten

Dina kyssar smakar salt

Månen ler
Stjärnorna berättar

Ängsliga nätter
Tomma löften
Och trasig logik

Fingertoppar
Likt penseldrag
Längs din ryggrad

Läppar som möts
Frontalkrockar
Viskar
Och dödar

Natten berör
Morgonen gryr

Du får mig ur balans
Jag faller

För John Blund

Godnatt,

Fröken Lejonhjärta




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-24 20:16



Bookmark and Share


  Bevingad
Härlig rytm!
2014-03-16

  Fridan
du skriver väldigt vackert!
2011-06-21

  Tigerlilja|
jag hade kunnat döda för att få någon att tänka så om mig! orden träffar som 7,62 kaliber rakt in i mitt hjärta och slår sönder det. men det gör inte ont :)
2011-04-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rörande vackert. =)
2011-02-27

  Line W
Riktigt snyggt!
2011-02-26

  lisa"puzzle"svensson
så fin att jag bokmärker :)
2011-02-25

  Linda Gustafsson
Du är bland kungarna här.

"Månen ler
Stjärnorna berättar"

Så jävla bra.
2011-02-24

  Maiah VIP
Du är en fenomenal diktare... gillar mycket denna otroligt fina dikt...
2011-02-24

  * MARY *
Fiiiint ...;))))
2011-02-24

  Sophie Jennifer
Åh filmen om bröderna såg jag igår, så fin! Det är din text med :)
2011-02-24

    svarta ängeln
vackert..
2011-02-24

    liten...
rörande berörande.
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles