Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först grå


Sällsamt grå, jämngrå, förstå-sig-på-grå
man kan vara i det Att-
gråtgrå och
himlens fuktan-
Tynger videgren

Att vilar på en sten, regniga sånger
sjunger den-
med grus mellan saknaderna och
sand i ögonvrån-

Att vill-

Vill april

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 881 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-02-25 12:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Grå är en blandras som vilar harmoniskt mellan vit och svart i lagom proportioner. Fint beskrivet av något som blivit för mycket.
2011-02-26

  Ingela Svenson VIP
ja längtan börjar bli outhärdlig; Vill april! En så fin mening
2011-02-25

  Catharina Edin VIP
Sådana rara rader! 'Vill april'; jag vill!
2011-02-25

    ej medlem längre
medhåller hon lili, detta är så vansinnigt snyggt att jag svimlar!
2011-02-25

  Lili Samuelsson VIP
du är ju lysande. det här är helt vansinnigt snygg poesi. så det så
2011-02-25

  Suzy med punkterna
Du lyckas verkligen få den gråa känslan att bli levande.
2011-02-25

  ULJO
Du målar på ett så fantastiskt sätt med din penna så man blir alldeles mållös.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren