Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

problemformulering

jag var aldrig kär i dig
men jag ljög
och det var något som jag valde
att aldrig berätta

ingenting är rent
har jag inte nämnt att
mina är händer smutsiga,
befläckade av skam

gräv djupare
längre in
försök att hitta någonting inuti mig
du kommer aldrig att lyckas

din mamma har sårade ögon,
blåmärken över hela kroppen
är det du
eller eran hund som slår henne

kom älskling
jag vill visa dig hur du krossade mig
sakta, sakta
slakta, slakta

och vad hände med,
min kärlek tar aldrig slut,
jag ska älska dig livet ut
ljög du eller vad dödade jag i dig?




Fri vers av hets
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-26 00:31



Bookmark and Share


  marinanils
SJUKT BRA
2011-03-08

  feber
Orden i den här texten tar mig med storm.
Snyggt jobbat!
2011-03-07

  F.
En helt fantastisk text. Här har du verkligen lyckats. Bravo!
2011-02-27

  röd_asfalt
"ljög du eller vad dödade jag i dig?" - Verkligen bra formulerat.
Precis så jag tänker när jag vägrar acceptera ...
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets