Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår planet

Varje kväll skall alltid stängas
Varje natt skall alltid förträngas
För när morgonen äntligen kommer
Och dagen åter gryr
Är det vi människor som världen syr
Med nål och tråd
Och blod och spill
Ska vi bygga
Och hoppas på att vi kommer räcka till
Att vi gör vårt bästa
Även om vi felar
Så är det livet
Vi tillsammans delar




Fri vers av ordskalv
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-25 21:37



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker text. Mycket symbolik. // AA
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv