Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare sett.

 

 

För, sa han.

hur vandrar tid och vem är jag

där havstrand möter mig

och jag faller däri, sa han

är jag en ensam spegel då?

 

Är jag din sång om dagen som

möter ditt öra där du står och kanske

 

har dina ögon fäste vid himlar.

 

För, sa han

vid himlar vill jag vara din boning.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-26 00:09



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra. =)
2011-02-27

  Elaine.S VIP
den här dikten fastnar jag för, en närhets-fin känsla i den...
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP