Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den femte Väskan

 





kort (på en slänt)

ask Läkerol (tolv tabletter kvar)

manschettknapp (till obekant plagg)

mynt (femöringar i rör)

elefant (av alabaster)


bunt filmstjärnor (med gummisnodd om)


anteckningsbok (vaxad pärm)

bordtennisboll (lätt skruvad)

näsduk (alltjämt ihopvikt)

kort (på någons Opel)

metrev (som fastnat i botten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-26 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP