Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla elaka vän

Jag har altid vetat vad sorg betyder,
min lilla elaka vän.
Du behöver inte visa mig ditt svek,
genom att lämna mig bakom,
jag vet vad det innebär,
lilla elaka vän.

Du ville visa mig att världen var kall,
och du visade din egen.
men lilla, vän,
patetiska rädda jävel,
jag går nu,
lilla elaka vän.

Lev i den värld,
som bara är din,
det enda trygga du har.

Jag går nu,
lilla elaka vän,
ja, jag går nu.




Fri vers av Lill_poeten
Läst 385 gånger
Publicerad 2011-02-26 15:00



Bookmark and Share


  Hans Christian
"Du ville visa mig.......jag går nu lilla elaka vän" Bravo, denna berör starkt.
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten