Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag dansar vid kanten

Jag har fallit in i näten,
Sjunkit in i en slags feber,
Tvingats stirra in i avgrunden.

"Älskling, jag dansar på kanten,
Jag faller inte,
Jag dansar nära branten"

Jag har slagits mot natten,
Försökt vinna över tiden,
Slickat mina blödande sår.

"Älskling se på mig, se mitt mod
Dansar nära, ser ner mot botten
Älskling, Där nere rasar en flod"

Jag har gått med såriga fötter,
Stridit när dom redan vunnit,
Skrikit mina stridsrop,
Tills det bara är hesa viskningar kvar.

"Älskling låt mig dansa över kanten,
Är så trött nu,
Vilan är vid branten"




Fri vers av Lill_poeten
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-02 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten