Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets flyktiga spel

Det är ett skuggspel,
Ett nät av trådar,
Som inte hänger ihop med någonting,

Det är en rad glömda drömmar,
En repig gammal LP,
Allt är detsamma,
Men inget är sig likt.

Det är som något som gömts,
Tappats och glömts bort,
Erjat av tidens tand,
Något som nutiden,
Inte kan förenas med.

Det är för långt borta,
Men hudnära,
Inristat i själen.

Det är som något man hör om,
Men inte vill kännas vid,
Något som händer andra,
Men inte mig.
Nej, inte händer sådant mig.




Fri vers av Lill_poeten
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-24 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten