Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiva Du

Jag såg på dig med mina blåaste ögon
Och hjärtat hade tusen taggar,
När jag lämnade dig,
Jag var som en missbrukare,
Du, var mitt heroin.

Månen kändes nåbar
Och jag, var osårbar.
I din famn och ingen annanstans fann jag styrka.
Men, det var ur en brunn,
fylld av din trasighet,
Som du gav.

Jag stod med tomtens skägg uti min hand.
Allt jag trott på,
Var fantasier,
Invaggad i illusioner,
Intrasslad i dina lögner.

Med kolsvarta ögon ser jag på dig nu,
Du stal mitt innersta,
Du livnärde dig på min livskraft,
Jag blev din marionettdocka,
Jag andades bara, när du tillät mig.
Mitt inre väsen tynade sakta bort,
Jag blev ett skal,
En skugga,
Ett spöke, av den jag var, innan Du kom
Och innan du raserade hela min värld.




Fri vers av Lill_poeten
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 00:18



Bookmark and Share


  Hanniz
Din talang är ofattbar. Du sätter ord på känslor som jag inte trodde fanns. Sträck på dig och var stolt!
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten