Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Smeker dig ömt,
Håller dig nära,
Andas försiktigt,
Snuddar vid dig,
Vill inte väcka,
Jag älskar dig,
Viskar i natten




Fri vers av Lill_poeten
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-02 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten