Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av din kyla

Du stal min röst,
Förvred mina ord,
Gjorde mig smutsig,
Till en djävul på vår jord.

Du sa hon spelar ett spel,
Låt henne inte vinna,
Stäng henne ute,
Tills du får hennes vilja att försvinna.

Lyssna inte, bry dig inte om,
Rusa inte om hon ropar kom.

Du stal min röst
Och mitt självförsvar,
Du fick mig att krympa
Tills jag nästan inte fanns kvar.

Ditt namn väcker gårdagen,
Får mig att rysa,
Mitt inre bygger murar,
Kylan i ditt svek får mig att frysa.

Jag är glad att det är över,
Att du aldrig vann,
Jag är glad att jag kämpat emot,
Så att jag inte försvann.




Fri vers av Lill_poeten
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-24 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten