Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ynkrygg

Jag vet inte varför mitt hjärta fryst till is
och jag står som jag nyss har vaknat,
som om jag varit förblindad
och aldrig kunnat ta till mig sanningen,
därför att jag velat att du skulle vara någon helt annan.

Det känns som hela världen har skrikit och jag inte kunnat höra ett endaste ljud,
Självbevarelsedriften har jag tappat
och inför min spegelblick,
slår jag ner min blick,
SKAM,
lyser i mina bittra ögon,
och jag hatar den svaga reflektionen av mig själv,
och jag kallar henne blind,
dum
och framför allt naiv.

Förvirrat står jag inför det som ligger i spillror,
det som var början på något nytt,
Vad borde jag acceptera?
Vart borde jag ha dragit en gräns?

och jag hatar den svaga ynkla jäveln,
som tycks vara jag!




Fri vers av Lill_poeten
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 15:06



Bookmark and Share


  Hans Christian
Känner igen mig i denna text som berör starkt.
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten