Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:15. The Who?



Jag kan inte förklara: den är både varm och kall.
Den här känslan, av död död död söndagsdöd

skulle en döende man kunna säga, eller sjunga.
Men jag har evigt liv, evigt mellan noll och noll

och noll igen. Blues.




Fri vers av ulf olsson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 10:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ändå formulerat !!!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson