Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpen flyger

Korpen flyger.
De blåsvarta vingarna
glänser i solen.
Vad gör du, korp?
Samlar du ännu information
till den store Allfadern
om sakernas tillstånd?
Eller betraktar du bara
människans strävan
att skapa sig ett liv?
Iakttar hur naturen
långsamt bryts ned
och förgiftas.

Den lille hunden
ger till ett skall
och korpen försvinner
över skogen.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 11:50



Bookmark and Share


    Yarissa
Gillar särskilt det sista,
Den lille hunden ger till ett skall och korpen
försvinner över skogen
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping