Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kring Cat Stevens min fördolda idol

 

 

 

 



alltjämt Hemma i Himlen
sitter Stevens Katt
på en Månsten Astral
med sin Galna Klang
är han Kung av Träd
ur vår Superorkestralt Jävlavälarrangerade Jord
från den Tecknade Tiden


skruvar Huvudet På
tänder Spansk-brittisk Solsträng
från en Svensk-grekisk Gren
Ledsen Lisa ser ner
hur ur Djupaste Spegel
skrattar ljusa Sufisten Jzero
upp mot Livets Oändliga fördoldhet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-27 16:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som faktiskt bott i Gävle.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP