Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad J & Ulf Adelsohn


In i framtiden hand i hand med Statens järnvägar

Tonårshjärtan i augusti
En flaska Merlot mot asfalten
Lika krossad som drömmen

Du vinkar adjö
På en ödslig perrong

Spiller några tårar
För mig

Känner din hud
En sista gång

Enkelbiljett

Järnvägarna ner mot ett regnigt Österlen
Svartvita minnen i lejonets tecken

Trötta landskap
Utanför mitt fönster

Gråvita skyar
Tandläkarväder

Som Winnerbäck sa

Regnet smattrar
Mot rutan
I takt till musiken
I mina öron

Skriver ett brev
För hand

Skriver ett slut
Avslutar en historia

Om oss

Det gör ont att veta
Vem kysser dig nu?

Ingen ser mig
Inte ens en bitter
Konduktör

Havet skymtar
Vågorna berättar

Om tystnaden

Känner det salta
Känner mig klar
Med dig

Signerar brevet
Postar det imorgon


Enkelbiljett
Första klass

In i det oändliga
In i framtiden

Drömmen är ny
Okrossbar
Kan man köpa en Bag-in-box i bistron?




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-27 18:58



Bookmark and Share


  Linnéa Dahlén
Förlåt om jag våldtar dina dikter, men jag kan inte slita mig haha! Grymt igen!
2011-06-08

  Linda Gustafsson
Du gör det igen!
Dude, säger då de..
10 av 10 som vanligt :)
2011-02-27

  Maiah VIP
Du kan dikta du...fin läsning..vad kan man säga mer än att man dras med på tågresan.... höra hur pennan skrapar mot pappret vilar ögonen mot havet ...
2011-02-27

  * MARY *
så jääääävla bra ;))))))
2011-02-27

  Line W
Gillar den här mycket! Känns sorglig och ödslig men ändå hoppfull!
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles