Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord - tandvärk


Jag har ett hål i en tand.

Jag kan inte låta det vara, är där hela tiden och känner efter om det möjligtvis har slutat göra ont. Det har det aldrig.
Inte hittills. Känns nästan som att det blir värre och värre.

Ändå kan jag inte låta bli. Kan inte hålla mig borta, fast jag vet jag vet jag vet att jag borde. Lyckas hålla tankarna borta ett tag, några dagar kanske, och tänker sedan att nu måste det ha gått över. Provar igen. Och igen.
Men det gör fortfarande så jävla jävla ont.




Varför svarar du när jag ringer?






Övriga genrer av doxy
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-12-14 22:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
en vändning i slutet som värker, ja fan va det värker ibland
o inte ens en rejäl rotfyllning kan fylla tomrummet.. .surt..
2006-05-27

  Propella
Ooooo, här har du tänkt till! Älskar dubbeltydigheten - och slutet är fenomenalt.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy