Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod



att våga hoppa

är nästan samma

som att våga falla





skillnaden ligger i landningen





hur ska man då veta

om man hoppar eller faller?




Fri vers av frostnypon
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-12-15 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon