Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen.

Du spelar
mig som ett
intrument.

Jag målar
dig som en
tavla.

Alla mina
strängar

Alla dina
färger

Jag tycker
om dig!




Fri vers av Nytid
Läst 183 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-28 16:12



Bookmark and Share


    stinasundling
Vackert Malin!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid