Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brusten

Glädjen lyser vackert
i pojkens blåa ögon
kärleken omfamnar
sakta honom vänligt.
Sorgen suddas sakta
bort i hans kropp
och själ.
Blicken tittar nervöst
efter flickan han
älskar.









Jag behöver luft och andrum
för annars kvävs min själ för att orka
att kämpa.
Min själs oro !
varför gör den mitt liv till ett helvete?
Iskallt - lämnar den min själ att rysa!
Det är oansvarigt att den leker med min själ
Som den gör nu.




Fri vers av Nytid
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-12 09:59



Bookmark and Share


  Anna*
Brustna tankar i en brusten tillvaro - vackert skrivna
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid