Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma du lilla ~

Du är liten, osäker och ynklig
men ändå så stark och vacker.

Din utstrålning
Dina starka färger
Dina små vinddrag från de änglalika vingarna.


Blomma vackra fjäril.




Fri vers av Nytid
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-18 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid